24 de juny 2016

El futbol torna a Quart de les Valls

Escut del CF Atlètic Quart de les Valls (Imatge: Twitter @CFAQUARTDLV)
El futbol ha tornat a Quart de les Valls. Després de la desaparició de l'equip del poble l'any 2000, al juliol de 2015 es va tornar a crear un club que va començar a competir a la 2a regional valenciana.
La temporada 2015/2016 ha estat un èxit rotund per a l'equip entrenat per Néstor Albert, antic entrenador de l'Atlético Saguntino B. L'equip ha acabat en 10a posició a la taula classificatòria del grup IV de la 2a regional en el seu primer any de competició i després d'haver fet una pretemporada molt curta. L'estadística de 12 partits consecutius sense perdre no ens deixa indiferents.

La creació de l'equip ha generat molta il·lusió al poble. L'afluència al Municipal de Quart sol vorejar el mig miler d'aficionats, és a dir, pràcticament mig poble ja que aquesta localitat del Camp de Morvedre compta amb un miler d'habitants. Tot un èxit. Una de les causes d'aquest èxit és la procedència dels futbolistes i de l'equip tècnic que integra el club: la totalitat dels futbolistes són del mateix poble o de la contornada. Fins i tot jugadors que podrien estar en categories superiors han donat prioritat al projecte de l'Atlètic Quart. L'equip femení que s'està construint també seguirà la mateixa filosofia.

A dia de hui el club compta amb prop de 300 socis, una xifra que la temporada vinent pot créixer.
Un fet que cal remarcar és que entre la joventut del poble, en preguntar-los de quin equip són, contesten amb orgull "de l'Atlètic Quart", senyal que l'equip ha arrelat entre els més joves.
A més a més, el club també participa de les activitats que es duen a terme a la localitat com ara la Sant Silvestre o la realització de jornades d'entrenament gratuïtes.

Néstor Albert, president i entrenador alhora, assegura que l'objectiu principal del club era tornar el futbol al poble. Tot i que a curt/mitjan termini es divise el possible ascens a 1a regional.
Prolegòmens del partit contra l'Albuixech B, en què van donar ànims als jugadors lesionats de llarga durada Boira i Aarón. (Imatge: Facebook CF Atlètic Quart de les Valls)

Agraïm l'atenció i la informació proporcionada per Néstor Albert i les webs GolsMedia i YoSoyNoticia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada