19 de juliol 2016

Uneix-te al FC Tarraco, uneix-te al futbol popular!

És època de campanya d'abonaments i el FC Tarraco ja l'ha posada en marxa!
Ací teniu tota la informació per a fer-vos socis i sòcies o accionistes del FC Tarraco, club que la propera temporada comptarà també amb un equip aleví, a banda dels amateurs masculí i femení que ja estaven actius.
Extret de la web del FC Tarraco:

Us expliquem les tres maneres de col·laborar amb el FC Tarraco per a la temporada 2016/17
La principal és com sempre la figura de l'accionista i hem creat dues noves opcions: el soci i el soci col·laborador. 


A continuació, les característiques:
1) ACCIONISTA: 50€. L'accionista té veu i vot en la gestió del club i és representant, en igualtat de condicions amb la resta d'accionistes, de la sobirania del club. Té dret a participar en les assemblees i s'haurà d'inscriure en una de les àrees de treball del club. Rebrà bufanda de regal i carnet personalitzat.


2) SOCI COL·LABORADOR: 40€. Estarà al dia de totes les decisions que el club prengui. És una figura pensada per a aquells que, volent col·laborar amb el club, no disposen de temps per participar activament d'aquest. Bufanda de regal i carnet personalitzat.


3) SOCI: 20€. Carnet personalitzat. Pensat per a aquells simpatitzants del club que volen aportar la seva ajuda econòmica i recolzament al club.


Totes tres opcions gaudiran de descompte en el material que el club posi a la venda i rebran per mail les notícies del dia a dia dels nostres equips.


Per donar-vos d'alta en alguna d'aquestes opcions, podeu fer-ho a la nostra web www.fctarraco.com/Abonos/ o per mail a fctarraco@gmail.com



SOM-HI TÀRRACO!
Cartell publicitari per a la campanya (Imatge Web FC Tarraco)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada