08 d’agost 2016

Barricada Albinegra pren els carrers de Castelló!

El grup Barricada Albinegra, penya del CE Castelló, està en peu de guerra contra el president David Cruz. Ja fa més d'una vintena de dies que el grup ha pres els carrers de la capital de la Plana Alta per a demostrar a Cruz que no és benvingut a l'estadi de Castàlia.
Nombroses pancartes, enganxines i cartells són visibles als carrers de tota la ciutat amb missatges en favor d'un club que siga controlat pels seus socis i sòcies.
Aquest grup que el novembre passat celebrava el seu desé aniversari, insta a la resta de penyes i aficionats del club orellut a no callar davant de l'actitud arrogant del president, qui ha arribat a dir frases com aquestes recollides al cartell:
Recull de frases dites per David Cruz (Imatge: Twitter Barricada Albinegra)

Advoquen per la creació d'un club d'accionariat popular com a solució als problemes econòmics que arrossega des de fa temps, on els socis i sòcies prenguen les decisions sobre les accions que s'han de dur a terme i on la transparència sobre l'activitat econòmica siga la norma.
Pancarta penjada a la ciutat de Castelló dins de la campanya contra el president (Imatge: Facebook Barricada Albinegra)
Una altra de els accions dutes a terme per la penya (Imatge: Facebook Barricada Albinegra)

L'equip va començar fa poc la pretemporada per a afrontar els partits que jugarà al grup VI de la Tercera Divisió amb l'objectiu d'ascendir a la 2a B. Cal destacar que per a poder començar aquesta pretemporada els jugadors van haver de recaptar diners per a poder accedir a les instal·lacions i dur a terme l'entrenament.
Pancarta penjada per BA contra el futbol modern (Imatge: Twitter Barricada Albinegra)
Des de Futboleries, esperem que se solucione prompte la situació i donem suport a les iniciatives per a promoure el futbol popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada