16 d’agost 2016

Per un Deportivo Da Coruña!

Cartell de la campanya Eu Deportivo Da Coruña. (Imatge: Twitter Eu Deportivo Da Coruña)
La federació de penyes del Dépor, juntament amb els Riazor Blues i els Old Faces, ja fa setmanes que porta a terme una campanya amb la intenció d'adaptar el topònim del nom del club a la llengua gallega.
A les seus de les penyes repartides per tota la ciutat es poden trobar fulles de signatures per a demanar oficialment el canvi a Real Club Deportivo A Coruña.
Des del primer moment han assegurat que no volen dividir i que la proposta ha de tenir un suport majoritari, tot i que ja fa temps que molts penyistes i aficionats demanen el canvi de denominació.
Cal destacar que un altre club de la Lliga, el RCD Espanyol de Barcelona, fins a l'any 1995 tenia la denominació de RCD Español, és a dir, ja existeix un precedent d'un cas similar.
Així, el topònim que apareixeria al nom de l'equip seria A Coruña, de la mateixa manera que ocorre amb el nom oficial de la ciutat.
Cartell del trofeu Emma Cuervo davant el Reial Oviedo en què ja s'usa la denominació en gallec. (Imatge: Twitter Eu Deportivo Da Coruña)

#EuDeportivoDaCoruña

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada