21 de setembre 2016

Per un CD Palencia dels seus socis i sòcies!

Precisament una de les diferències més grans entre un club d'accionariat popular i la resta és el control de la gestió del club. El CD Palencia es va formar i és controlat pels seus socis i sòcies. El fet que un empresari, gestor o qui siga decidisca posar una quantitat de diners no dóna cap dret per a controlar un club al seu gust. És l'assemblea qui decideix les accions que s'han de dur a terme per a la correcta administració del club. Per això, un grup de socis i sòcies va posar en marxa Socios CD Palencia i durant l'última jornada de lliga van replegar signatures per a demanar la convocatòria d'una assemblea extraordinària que explique amb detall què passa a hores d'ara al si del club palentí.
Es van aconseguir vora un centenar de signatures, moltes més de les necessàries per a dur a terme aquesta convocatòria.

Des de la resta dels clubs d'accionariat popular es van mostrar pancartes de suport:

FC Tarraco
CFP Orihuela Deportiva
CAP Ciudad de Murcia

Unionistas de Salamanca
Atlético Club de Socios
UC Ceares

Totes aquestes pancartes mostren la solidaritat amb el CD Palencia, club creat fa 5 anys i que al final de la passada campanya aconseguia l'ascens a 2a Divisió B.

Des de Futboleries volem donar tot el suport als socis i sòcies del CD Palencia. Prompte el club tornarà a les vostres mans! Pronto el club volverá a vuestras manos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada