05 d’octubre 2016

Nous equips femenins al futbol popular!

Amb la incorporació del CAP Ciudad de Murcia i la SD Logroñés, s'amplia la llista dels equips del futbol popular de l’Estat espanyol que disposen d’equip femení. En el cas del degà, el mes de febrer anunciava públicament la creació d’un equip sènior que disputaria la lliga femenina autonòmica. Mentre que la SD Logroñés informava fa unes poques setmanes que l’equip femení jugaria la Territorial femenina a la Rioja.
L'onze titular del CAP Ciudad de Murcia a l'enfrontament de pretemporada contra el Puente Tocinos. (Imatge: Twitter CAP Ciudad de Murcia fem.)
Foto de grup del femení de la SD Logroñés (Imatge: Twitter SD Logroñés fem.)
El CAP Ciudad de Murcia comença el seu campionat el 16 d’octubre i la SD Logroñés el 23 del mateix mes, així, s’afigen als ja existents del FC Tarraco i de la UD Ourense. S’ha de destacar que la UD Ourense ja va celebrar un ascens aquesta última temporada, concretament a 1a autonòmica.
Cal dir que altres dos equips, el Xerez Deportivo i la UC Ceares, compten amb acords de col·laboració amb equips femenins locals, l’Al-Ándalus, per part del Xerez i el Gijón Femenino per part dels asturians. En el cas de l’equip andalús, a l’assemblea celebrada a començaments de setembre es va aprovar la plena incorporació de l'Al-Ándalus a l’equip xerecista.
A més, no es descarten més acords d’aquest tipus en el que resta de temporada o ja de cara a la vinent.
Aquest és un pilar bàsic del futbol popular: la defensa del futbol femení. Així com l’exaltació dels valors que promouen la igualtat i condemnen el masclisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada