11 d’octubre 2016

Pancartes prohibides i preus prohibitius per a regional

Aquesta última jornada de lliga ens ha deixat un parell de fets que no podem passar per alt.
Comencem amb el lamentable episodi ocorregut a Cadis, on les Brigadas Amarillas, grup de supporters del Cádiz CF amb més de 30 anys en actiu, volien traure la pancarta creada amb ocasió de les jornades FARE. Una pancarta que s’emmarca en els actes contra el racisme i el suport a la igualtat i als refugiats impulsats per part d’aquest moviment a nivell global.
La LFP de Tebas, malgrat que sobre el paper assegura lluitar contra el racisme, no va autoritzar l’entrada de la pancarta al Ramón de Carranza. Tot i això, el col·lectiu va mostrar-la als afores de l’estadi.
Pancartes de les Brigadas Amarillas per a les jornades FARE (Imatge: Twitter Brigadas Amarillas)
Les Brigadas Amarillas ja van patir un fet similar uns quants mesos enrere. En aquesta ocasió la prohibició d’entrar una pancarta, així com material d’animació, venia del mateix club com a càstig per les crítiques contra el president.

Un fet diferent però no menys menyspreable es va produir a Callosa de Segura (el Baix Segura) on va tenir lloc el partit entre el Callosa Deportiva B i el CFP Orihuela Deportiva, corresponent a la quarta jornada del grup XVI de la 2a regional valenciana.
Els aficionats de l’Orihuela Deportiva es van trobar amb el fet que si volien entrar al partit havien de pagar una entrada de 3€, cosa que anteriorment no s’havia produït a El Palmeral de Callosa. També es considera un preu desorbitat tenint en compte que es tracta d'un partit de 2a regional. Així, com ja va fer en el seu moment el CAP Ciudad de Murcia a Caravaca, l’afició oriolana va animar al seu equip des de fora.
Cartell de protesta del CFP Orihuela Deportiva arran dels fets de l'últim dissabte (Imatge: Facebook CFP Orihuela Deportiva)
A més, a la segona jornada del campionat, la UD Aspense visitava l’Alguenya i es trobava amb que havien de pagar entrada... només els homes.
Els equips d’accionariat popular mouen cada cap de setmana una quantitat de seguidors disposats a animar el seu equip i això no es pot veure com una oportunitat per a fer caixa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada