08 de desembre 2016

Futbol i literatura de la mà de l'Orihuela Deportiva

Cartell que anuncia la poesia guanyadora (Imatge: Web CFP OD)
En una mostra més d’unió entre futbol i literatura, el CFP Orihuela Deportiva juntament amb la Fundación Cultural Miguel Hernández va convocar el 1er Concurso de Poesía "Barbacha" Miguel Hernández y el fútbol. El club va rebre un bon grapat de propostes arribades des de diferents latituds. Finalment, la poesia guanyadora va ser "Por Goleada", escrita per María Moyano, professora de secundària de Conca. A la pàgina web de l’Orihuela Deportiva la podem llegir.
El club popular té un vincle molt proper amb la figura del poeta oriolà i el llueix amb orgull a la seua camiseta. No és la primera mostra d'unitat entre les tradicions del territori i l’equip que exhibeix el club popular: molts dels cartells i dels vídeos de presentació que hem pogut veure a les xarxes socials tenen a veure amb la unió entre la cultura de la zona i l’Orihuela Deportiva.

El premi del concurs estava format per un lot de llibres sobre Miguel Hernández, una bufanda i un carnet de simpatizant del club. La setmana passada va tenir lloc a Oriola l'acte del lliurament del premi a la guanyadora d'aquest primer concurs de poesia.
Acte de lliurament del premi (Imatge: Facebook CFP OD)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada