23 de desembre 2016

Unionistas CF, 54 partits consecutius sense perdre

Espectacular pancarta de l'afició d'Unionistas a Las Pistas del Helmántico (Salamanca). (Imatge: Twitter Unionistas CF)

54 partits consecutius sense perdre d’Unionistas CF. Segon millor registre del futbol espanyol. Es diu ràpid. Una ratxa que va començar la temporada 2014/2015 i que va acabar el passat cap de setmana amb la derrota per 2-0 front a la Gimnástica Segoviana a La Albuera.
Un partit que fins a última hora se sabia si es disputaria a causa de la suspensió per part de la Federación de Fútbol de Castilla y León (FCYLF). La federació regional al·legava que no s’havien demanat els permisos per a poder ser retransmés per la web de la Comisión de Clubes de Tercera y Segunda División B (CCT2B) i MARCA TV.

Aquesta fita assolida per Unionistas CF, és una de les millors maneres d’honorar la memòria de la desapareguda Unión Deportiva Salamanca, motiu pel qual va ser creat aquest club l’any 2013.
Després de la desaparició d’un històric del futbol espanyol com era la UD Salamanca, alguns dels aficionats no es van donar per vençuts i van crear Unionistas CF amb l’objectiu de mantenir el club de l’Helmántico a la memòria col·lectiva. Aquests aficionats van decidir crear l'equip de manera que seguira les premisses del futbol popular i democràtic on els socis i sòcies decideixen tot el que es duu a terme al si del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada