30 de març 2017

Els Barricada Albinegra no tornaran a animar en el que resta de temporada

A continuació es reprodueix el comunicat íntegre dels companys de Barricada Albinegra en què informen que no animaran més en el que queda de temporada a causa de la situació que estan patint per culpa del president David Cruz.
D'aquesta manera, Futboleries vol mostrar el seu suport a a la gent de BA. Força companys!

SEMPRE FIDELS, PERÒ AIXÍ NO!

CONTRA NOSALTRES NO PODRAN!

Farts de tanta incertesa, d'haver de suportar el caciquisme i les actituds dictatorials de David Cruz i de l'immobilisme de l'Ajuntament de Castelló, Barricada Albinegra informem que cesarem la nostra activitat en l'animació al CE Castelló fins a finals de temporada, mentre no canvie el tractament que rebem per part del club.

Es veu que acabada la Magdalena, tot torna a la rutina i és que després d'aconseguir que per primera vegada en tota la temporada ens vengueren entrades per a l'últim partit disputat a casa (per Magdalena), en què Castàlia va tornar a tindre vida amb un GNB ple i més actiu que mai, avui ens trobem què, una vegada més, GNB queda fora de les promocions per accedir al camp i que no ens venen entrades.

Aquesta situació és inaguantable. El nostre Gloriós, un CE Castelló que en els seus 94 anys d'història acumula 11 temporades a Primera Divisió, que es va disputar la Final de la Copa del Rei al 72/73 amb l'Athletic de Bilbao, que ha guanyat la Copa de Segona Divisió... es veu abocat ara a desaparéixer per la nefasta gestió als despatxos. 

Mentre jugadors i cos tècnic, molts sense cobrar, trauen forces per seguir lluitant cada partit, a la junta d'accionistes se subscriu una insuficient ampliació de capital per quasi un milió d'euros per fer front als deutes i a taquilles es prohibeix la venda d'entrades a un sector més que compromés amb el club.


És per tot això que Barricada Albinegra ens plantem d'una vegada per totes per fer front al caciquisme i a la repressió que David Cruz porta imposant a Castàlia. I així les coses, fem una crida a tot l'albinegrisme a concentrar-se el proper diumenge 2 d'abril a les 11.30 h a la porta de GNB.

Per justícia! Per història!

RECOBRAREM LA GLÒRIA!
Cartell de la concentració de BA a Castàlia (Imatge: Facebook Barricada Albinegra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada