15 de març 2017

S’haurien de prohibir les apostes a la Tercera Divisió?

Article original de Somos Tercera
La Tercera Divisió s’ha vist involucrada de nou en un possible cas de tripijoc. Aquesta vegada al grup 9 (Andalusia) de Tercera, al partit que enfrontava El Palo contra el Loja CD.
No és la primera ni l’última vegada que la Tercera Divisió es veurà involucrada en possibles tripijocs. Des de fa uns quants anys, aquestes accions que embruten la nostra categoria, recordem, la més modesta en l’àmbit nacional s’han fet més freqüents i aquesta temporada ja van dos possibles casos de tripijoc.

El primer va ser al partit en què s’enfrontaven el filial del Murcia i l’Águilas FC, del grup XIII. Somos Tercera va contactar amb una persona que va presenciar el partit i va confirmar que el comportament d’alguns dels jugadors durant la primera part era, si més no, dubtosa.

Fa un parell de setmanes, la Federación Andaluza de Fútbol va obrir una investigació al partit de la 28a jornada del grup IX on s’enfrontaven El Palo i el Loja CD, amb el resultat final de 3-3.
No molts dies després del partit, el Loja CD va donar de baixa a quatre jugadors suposadament implicats en el cas.

Somos Tercera ha investigat un poc sobre les cases d’apostes que estan en procés d’obrir el mercat a la 3a Divisió i "només hem pogut conéixer una casa d’apostes que antigament sí que feia apostes de la categoria", però hui dia no en fa. "Ens hem informat de les majors cases d’apostes d’Espanya i cap no fa apostes de Tercera". Així doncs, "desconeixem on realitzen les apostes els jugadors".

S’haurien de prohibir les apostes a la Tercera Divisió?

Ja n'hi ha un bon grapat de casos i es va plantejar mesos arrere quan es va investigar un possible tripijoc a un partit del grup XIV de Tercera (Extremadura).

ProLiga sempre ha estat en contra del joc brut a la Tercera, sempre s’ha oferit per a investigar possibles casos de tripijoc, però mai ha posat damunt la taula el fet de prohibir les apostes a la 3a Divisió.

La Tercera Divisió no té un mercat tan gran com el de la Liga Santander o les grans lligues del món, però si parlem d’arreglar un partit, és molt més fàcil de fer a la 3a que a les grans lligues del món.

Cal agrair a Somos Tercera el permís per a la publicació del seu article, originalment publicat a la seua web.
Logo de Somos Tercera (Imatge: Twitter Somos Tercera)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada