08 de juny 2016

Comunicat Federació de Penyes de l'Atlètic Balears

A continuació reproduïm el comunicat íntegre de la Federació de Penyes de l'Atlètic Balears, dins la qual s'inclou la penya Fanàtiks Balears.
L'Atlètic Balears fa tres anys que juga els seus partits com a local fora de sa casa, l'Estadi Balear, (ha jugat dues temporades a Son Malferit i una a Magaluf) i vol retornar-hi, però els propietaris de l'estadi han rebutjat la proposta de l'ATB per a col·locar-hi gespa natural.
COMUNICAT:
La Federació de Penyes del Club Esportiu Atlètic Baleares des de la seva independència total manifesta el següent:
Donam total suport a la propietat en la seva postura envers l’Estadi Balear. La propietat ha demostrat ser en tot moment seriosa i no entenem que es dubti de la seva paraula. Els fets avalen la seva gestió i la seva capacitat econòmica.
Les declaracions dels darrers dies del Sr. Estelrich, menyspreant al Sr. Ingo Volckmann pel fet d’haver nascut a Alemanya i no “ser mallorquí” van en contra del que el club representa; una entitat on no hi caben manifestacions de tipus xenòfob i racista. Som un club on ens enorgulleix no discriminar ningú pel seu origen, raça, sexe, religió o orientació sexual.
Creiem que el Consell d’Administració de la nostra entitat ha demostrat de sobres l’amor pel club, els colors, la història i la seva idiosincràsia.

L’actual directiva de la Procampo, en canvi, no ha concretat cap projecte, cap estudi de viabilitat, no és sap d’on sortiran els 7 o 12 milions d’euros per fer un nou estadi, rebutjant la possibilitat de poder jugar la propera temporada a l’estadi amb una aportació a fons perdut de un milió d’euros del Sr. Ingo Volckmann que beneficia tant als accionistes com a tota la massa social atlètica.

Podeu trobar el comunicat al Facebook oficial de Fanàtiks Balears. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada